Lovestation22

Go anywhere, do anything, be anyone you want

Over ons
In 2014 ontstond het idee voor LOVESTATION22. Een Nederlands kinderkledingmerk met de ambitie meiden te inspireren om groots te dromen. Elk jaar brengen wij een voorjaar/zomer en najaar/wintercollectie uit. Collecties vol met items die niet alleen super stylish zijn, maar ook nog eens mega comfortabel. Onze kleding wordt gemaakt voor meiden in de maten 92 t/m 164. De prints zijn on-trend, pasvormen zitten altijd perfect en de materialen voelen heerlijk. Iedere collectie is met zorg samengesteld om te kunnen combineren zoals jij dat wil.

Wij willen iedereen die ons merk draagt het gevoel geven dat ze alles kan worden wat ze maar wil. Droom jij van een wereldreis, dan ga je die hoe dan ook maken. Wil je landen op de maan als astronaut? Go for it! LOVESTATION22 meiden zijn zelfstandige, eigenwijze en creatieve meiden. In de juiste outfit kunnen ze de hele wereld aan. Laat haar haar gang maar gaan, laat haar grote dromen dromen, zij komt er wel.

Met de hele toekomst nog open en wereld aan hun voeten kunnen meiden alles doen waar zij van dromen. Voor nu is het misschien nog een raadsel, maar wat ze ook gaat doen – het wordt geweldig.

Wist je dat het cijfer ‘22’ in de naam LOVESTATION22 staat voor een geluksgetal? Als je er een beetje in gelooft, kan het getal ‘22’ jou ook geluk brengen om van je allergrootste dromen de werkelijkheid te maken.

Meet my brother: Legends22

Wist jij dat Lovestation22 en Legends22 broer en zus zijn? Onze collecties zijn op elkaar afgestemd om te kunnen matchen met je broer(tje), zo passen jullie super leuk bij elkaar in dezelfde kleuren maar toch allebei op jullie eigen manier!